PENNUT 5 VIIKKOA / PUPPIES 5 WEEKS

Pennut tänään 5 viikkoa. Nyt jo jaksetaan leikkiä kovasti ja yöt nukutaan rauhassa. Pennut viettävät pääosin päivänsä ulkona ja niillä on runsaasti tilaa.

Meillä vielä uros ja narttu vapaana, ota rohkeasti yhteyttä jos kiharakarvainen noutaja kiinnostaa. Vanhemmat terveitä, näyttelyssä palkittuja ja riistaintoisia.

Tällä hetkellä vapaana tyttö ja poika.

Uros:  Lizallwood Hot August  ”Jaska”

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI40815%2F17&R=110

Emä:  Vimpulan Theodule ”Bea” 

Database: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI13135/15&R=110

email: mari.kuusaro@gmail.com/ 0405307672

Löydät meidät facebookista Radamsa Retrievers.

* * *

Puppies 5 weeks today. Old enough to play a lot and so they are tired and sleep peacefully the night inside. They spend their time outside during day and they have a lot of space to play in.

We still have dog and bitch available, please feel free to contact if interested of curlycoated retriever. 🙂 Sire and dam are both healthy, beautiful and suitable for hunting.

Sire: Lizallwood Hot August  ”Jaska” (UK imp)      Pls see link above to database

Dam:  Vimpulan Theodule ”BeaPls see link above to database

email: mari.kuusaro@gmail.com/ +358 405307672

Pennut pian 4 viikkoa

Ensimmäiset neljä viikkoa ovat pian takana ja pennut alkavat jo leikkimään kuten koiranpennut, vaikka ne nukkuvatkin vielä paljon. Pennuille on myös aloitettu antamaan lisäruokaa emon tarjoaman maidon lisäksi.

Meillä on vielä vapaana tyttö ja poika – jos olet kiinnostunut kiharasta, ota ihmeessä rohkeasti yhteyttä!

Pennut ovat syntyneet

Pennut syntyivät isoisänsä syntymäpäivänä 13.6.

Pentueeseen syntyi 4 urosta ja 4 narttua. Kaikki pennut ovat mustia.

Emo ja pennut voivat hyvin.

Pentuja tulossa

 

14.5.2018 Bea kävi ultrassa, jossa nähtiin ainakin kuusi pentua. Pennut syntyvät kesäkuun puolivälin aikoihin.

Pentueen emä, Vimpulan Theodule eli kotoiosammin Bea, on terve, itsevarma ja avoin kihara. Sen kanssa on harrastettu aika monipuolisesti kaikenlaista ja koetuloksia Bealta on tokosta sekä metsästyskokeesta. Palveluskoiralajeista on treenattu viestiä ja hakua. Aika näyttää koska pääsemme näissä lajeissa kisaamaan. Bea on myös useamman maan valio, vaikka käymmekin näyttelyissä harvoin.

Pentueen isä, Lizallwood Hot August Night tottelee nimeä Jaska. Poika on terve, todella aktiivinen ja avoin kihara. Nuoren ikänsä puolesta sen kanssa ei ole vielä suurempia tuloksia saavutettu, mutta nekin sitten aikanaan. Jaskaa on käytetty metsästyksessä ja sen kanssa on ollut todella mukavaa osallistua koulutuksiin, sillä aktiivisuudestaan huollimatta se osaa keskittyä. Näyttelyssä Jaska on käynyt vain Suomessa ja plakkarissa on jo serti ja CACIB.

Molemmat vanhemmat ovat käyneet MH-luonnekuvauksessa, jonka osa-alueet löytyvät Suomen Kennelliiton jalostustietokannasta.

Voit käydä tutustumassa tulevien pentujen sukutauluun täältä.

Voit seurata meidän kuulumisia myös Instagramissa ja Facebookissa!