Pentuja tulossa

 

14.5.2018 Bea kävi ultrassa, jossa nähtiin ainakin kuusi pentua. Pennut syntyvät kesäkuun puolivälin aikoihin.

Pentueen emä, Vimpulan Theodule eli kotoiosammin Bea, on terve, itsevarma ja avoin kihara. Sen kanssa on harrastettu aika monipuolisesti kaikenlaista ja koetuloksia Bealta on tokosta sekä metsästyskokeesta. Palveluskoiralajeista on treenattu viestiä ja hakua. Aika näyttää koska pääsemme näissä lajeissa kisaamaan. Bea on myös useamman maan valio, vaikka käymmekin näyttelyissä harvoin.

Pentueen isä, Lizallwood Hot August Night tottelee nimeä Jaska. Poika on terve, todella aktiivinen ja avoin kihara. Nuoren ikänsä puolesta sen kanssa ei ole vielä suurempia tuloksia saavutettu, mutta nekin sitten aikanaan. Jaskaa on käytetty metsästyksessä ja sen kanssa on ollut todella mukavaa osallistua koulutuksiin, sillä aktiivisuudestaan huollimatta se osaa keskittyä. Näyttelyssä Jaska on käynyt vain Suomessa ja plakkarissa on jo serti ja CACIB.

Molemmat vanhemmat ovat käyneet MH-luonnekuvauksessa, jonka osa-alueet löytyvät Suomen Kennelliiton jalostustietokannasta.

Voit käydä tutustumassa tulevien pentujen sukutauluun täältä.

Voit seurata meidän kuulumisia myös Instagramissa ja Facebookissa!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *